NU 20% KORTING OP ALLE BANDJES
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Yonosmartwatchbandjes.nl - Maandag 29 Mei 2021

      Top 5 AirPods Pro hoesjes

      In deze gids hebben wij de top 5 AirPods hoesjes op een rij gezet. Apple biedt zelf helaas geen oplossing voor de bescherming van de AirPods. De hoesjes in deze gids zijn geschikt voor de AirPods Pro en niet voor de AirPods 1 & 2. Check onze nieuwe AirPods 1 & 2 hoesjes hier! Deze lijst bestaat uit zowel goedkope als exclusievere AirPods hoesjes, waardoor je hier (waarschijnlijk) je favoriete hoesje zal vinden. Laten we snel beginnen:

       

      1. AirPods Pro Carbon Case

      Laten we beginnen met een van de uniekste hoesjes van het moment, de carbon case van het merk YONO. Deze unieke hoes is gemaakt voor de AirPods Pro en het materiaal is in tegenstelling tot andere carbon cases vervaardigd uit 100% carbon
. De hoes bestaat uit twee delen die strak op de AirPods Pro case te bevestigen zijn. Het harde light-weight materiaal beschermt de AirPods tegen vallen & stoten, maar voorziet jou ook van een unieke look.

       

       

      Deze carbon fiber case voor de AirPods is verkrijgbaar in het zwart en rood. Shop de unieke case nu bij YONO.

       

      2. AirPods Pro Case Nylon Rood

      De tweede kandidaat uit de lijst is ook een zeer uniek hoesje. De AirPods Pro Nylon Hard Case is vervaardigd uit een duurzaam geweven nylon. Het sterke nylon materiaal zorgt voor extra grip, waterbestendigheid en maakt het mogelijk om de AirPods Pro case zowel draadloos als met draad op te laden. Bovendien bestaat het nylon hoesje uit ademend materiaal, waardoor de AirPods case op hete dagen lekker koel blijft.

      De nylon case is ontworpen in meerdere kleuren voor de AirPods 1 & 2 en de AirPods Pro. Bekijk snel welke kleur bij jouw stijl past!

       

      3. AirPods Pro Case Pootjes

      Ook heeft YONO zeer simpele AirPods Pro hoesjes met leuke prints voor een goedkopere prijs. Een van de favorieten van deze serie is de pootjes variant. Klanten vroegen al meerdere keren om een variant als deze toe te voegen, and here it is! Een van de grootste angsten van AirPods gebruikers is dat ze de betrouwbare oortjes zullen verliezen. Bevestig de haak van deze hard-case aan je broek, riem of sleutelhanger en raak de kostbare AirPods Pro niet meer kwijt.

      Bekijk nu snel deze en andere voordelige Hard-Case hoesjes voor de AirPods Pro. Vandaag besteld bij Yonosmartwatchbandjes.nl = morgen in huis!

       

      4. AirPods Pro Armor Case Groen

      Wij vinden bescherming van de AirPods Pro even belangrijk als jou. Het AirPods Pro Armor hoesje is dé hard case van dit moment. Wil jij de AirPods Pro in stijl beschermen? Dan is deze Army case zeker iets voor jou! Geschikt voor alle weersomstandigheden en beschermt tegen vallen, stoten en heel hard gooien!

      Deze kleur niets voor jou? Bekijk dan hier alle kleuren!

       

      5. AirPods Pro Premium Marmer Case

      Zoals de naam het al zegt, sluiten we af met een exclusief premium hoesje voor jouw AirPods! De marmere patronen van deze case geven een unieke indruk die je niet vaak zult tegenkomen. Draag het lint om je nek of maak het vast, zodat je de kostbare AirPods Pro niet uit het oog zult verliezen. De premium serie bestaat uit meerdere exclusieve modellen die tijdelijk verkrijgbaar zullen zijn: OP = OP

      Vragen of opmerkingen?

      Ben jij in bezit van de AirPods 1/2/Pro en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 043-3272707 voor meer informatie. Bekijk ook gerust de website met alle AirPods 1/2/Pro hoesjes.

       

      Bekijk onze nieuwste Blogs

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »