KORTINGSACTIE!! 4 HALEN = 3 BETALEN
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Yonosmartwatchbandjes.nl - Woensdag 21 Februari 2021

   Apple Watch bandje verwisselen doe je zo!

   Het Apple Watch bandje is gemakkelijk te verwisselen met een ander bandje. Voor elk soort bandje werkt het wel iets anders. Let ook op bij het kopen van een Apple Watch bandje, omdat er verschillende maten bandjes zijn. Dit & meer lees je hier!

   Apple Watch bandje verwisselen

   Het is belangrijk om te weten dat de Apple Watch bandjes 38 & 40 millimeter geschikt zijn voor beide modellen. De bandjes van de Apple Watch 42 millimeter zijn dus ook te gebruiken voor de Apple Watch 44 millimeter. Een bandje dat geschikt is voor de 38 & 40 mm Apple Watch is dus niet te gebruiken voor de 42 & 44 mm.

   Het pluspunt van de Apple Watch bandjes is, dat de bandjes passen op de Apple Watch Series 1, maar ook op de Series 5 en Series 6. De Apple Watch bandjes passen op ieder model. Let wel op dat je niet overstapt van bijvoorbeeld 40 naar 42 mm, dan zul je nieuwe bandjes moeten aanschaffen. Bekijk hier onze Apple Watch bandjes, die geschikt zijn voor alle Apple Watch Series.

    

   Verwisselen van het bandje

   Voordat je het bandje er afhaalt, raden wij aan om het bandje eerst omgekeerd op een zachte ondergrond te leggen. Hiermee voorkom je krassen op het Apple Watch scherm.

   1. Druk op het ontgrendelknopje, die zich onder en boven op de achterkant van de Apple Watch bevindt.

   2. Schuif het bandje uit de gleuf om het bandje te ontkoppelen.

   3. Blijft het bandje hangen of is er geen beweging in te detecteren, Druk dan nog eens op de ontgrendelknop. Probeer het bandje niet te forceren.

   4. Schuif het nieuwe bandje in de gleuf.

   Het is belangrijk dat je bij het toevoegen van het nieuwe bandje niet gaat forceren. Als je geen klik voelt, schuif het bandje dan naar links of naar rechts en probeer het nog een keer. Denk eraan om de ontgrendelknop in te drukken als je het bandje wilt verwijderen of problemen hebt om het bandje erop te klikken. Bekijk hier alle Apple Watch bandjes

    

   Bandje uit een geheel

   Installeer of verwijder je een bandje dat bestaat uit één geheel, dan is het vaak makkelijker om de twee uiteinden van het bandje tegelijkertijd erin of eruit te schuiven. De Apple Watch milanese, schakel en nylon bandjes van yonosmartwatchbandjes.nl bestaan uit één geheel.

    

   Lukt het nog steeds niet?

   Blijkt het nog te lastig om het bandje eraf te halen of te installeren? Bekijk dan nu deze video, waarbij haarfijn stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het bandje eraf haalt en weer installeert.

    

   Op zoek naar voordelige Apple Watch bandjes & acces.?

   Bij YONO bestel je makkelijk en snel jouw favoriete Apple Watch bandjes & accessoires voor voordelige prijzen! Als je voor 16 uur besteld, zorgen wij dat je morgen de producten in huis hebt. Heb je vragen over onze producten? Mail dan gerust naar [email protected] of bel de klantenservice.

    

   Yonosmartwatchbandjes.nl verkoopt zowel haar producten in Nederland als België. Heb je al eens gekeken naar de Milanese band - Zilver voor de Apple Watch, of een Docking Station voor de Apple Watch? Bekijk nu ons ruime assortiment aan Apple Watch bandjes en Accessoires

    

    

   Bekijk onze nieuwste Blogs

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »