KORTINGSACTIE!! 4 HALEN = 3 BETALEN
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Yonosmartwatchbandjes.nl - Woensdag 20 April 2021

      Fitbit bandje verwisselen? Wij leggen het je uit!

      Wist jij al dat je het bandje van de Fitbit smartwatch gemakkelijk kan verwisselen? Het bandje vervangen voor de verschillenden soorten smartwatch van het beroemde activity tracker werkt het wel iets anders. Voor dee bekendste modellen, zoals de Fitbit Versa 2, Versa 3, Charge 3 & 4 gaan we je stap voor stap meenemen in het proces. Zit jouw Fitbit horloge hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op, waarna wij je zullen helpen met het bandje te verwisselen.

       

       

      Fitbit Versa / Versa 2 bandje verwisselen

      Laten we beginnen met de bekende Fitbit Versa en Versa 2 modellen. Het bandje verwisselen voor deze activity trackers is zeer eenvoudig.

       

      Stap 1: Leg het scherm van de Fitbit Versa/ Versa 2 op een zachte ondergrond zodat je hetzelfde ziet als op de foto.

       

      Stap 2: Aan de zijde waar de vinger te zien is kun je het pinnetje aan de kant schuiven en kan het bandje van het horloge af worden gehaald. (beide kanten)

       

      Stap 3: Om een ander bandje te installeren, kun je het pinnetje naar achter trekken en er terug inklikken. Het bandje zit nu weer goed vast, waardoor je weer met volle motivatie kunt gaan sporten, werken etc.

      Wil jij graag een nieuw bandje kopen voor de Fitbit Versa / Versa 2, bekijk dan hier de collectie aan siliconen, milanese, leer, nylon en schakel RVS bandjes.

       

       

       

      Fitbit Versa 3 / Sense bandje verwisselen

      Ben jij in het bezit van de moderne Fitbit tracker, de Versa 3 of de Sense? Deze moderne activity trackers hebben een gemakkelijk systeem om de bandjes te verwijderen en het nieuwe bandje te installeren.

       

      Stap 1: Leg het scherm van de Fitbit Versa 3 / Sense op een zachte ondergrond.

       

      Stap 2: Als je goed kijkt zie je een knopje op de achterkant van de Fitbit Versa 3 / Sense zitten. Druk dit knopje voorzichtig in en ontkoppel het bandje.

       

      Stap 3: Om het bandje weer te installeren, moet je het bandje recht in de smartwatch stoppen, zo makkelijk is dat.

       

      Ter illustratie hebben wij nog een duidelijk filmpje gevonden dat uitlegt hoe je het bandje voor de Fitbit Versa 3 en Sense vervangt.

      Wil jij ook jouw bandje vervangen voor een luxe, sportief of zakelijk bandje? Bekijk dan snel onze Fitbit Versa 3 / Sense bandjes.

       

       

       

      Fitbit Charge 3 & 4 bandje verwisselen

      Wil jij het bandje voor de Fitbit Charge 3 en 4 vervangen? Deze smartwatches hebben twee afneembare bandjes die werken met een klik systeem dat in enkele stappen te verwisselen is.

       

      Stap 1: Leg de display van het horloge op een zachte ondergrond. Aan beide kanten van het horloge zit een knop die je voorzichtig moet indrukken, waardoor het bandje los laat en je rustig het bandje eraf kunt trekken.

       

      Stap 2: wanneer de bandjes aan beide kanten eraf zijn gehaald, kun je het nieuwe bandje plaatsen. Let er op bij het plaatsen dat de kant met de gesp op de sluiting van het bandje aan de bovenkant geplaatst wordt.

       

      Stap 3: Als je problemen ondervindt bij het bevestigen van de band of als deze los voelt beweeg dan het bandje voorzichtig heen en weer om er zeker van te zijn dat deze aan de tracker is bevestigd.

       

       

      Vind je het nog steeds lastig, bekijk dan onderstaand filmpje dat haarfijn uitlegt hoe je stap voor stap het bandje vervangt voor de Fitbit Charge 3 & 4.

       

      Ben jij nu opzoek naar een Fitbit Charge 3 of Charge 4 bandje? Bekijk dan nu het ruime assortiment dat in Nederland en België beschikbaar is. Vandaag besteld = morgen in huis.

       

       

       

      Heb jij een ander Fitbit model?

      Ben jij in bezit van een ander Fitbit model en wil je graag weten hoe je jouw bandje verwisseld? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 043-3272707 voor meer informatie. Bekijk ook gerust de website met alle Fitbit bandjes & accessoires.

       

      Bekijk onze nieuwste Blogs

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »