KORTINGSACTIE!! 4 HALEN = 3 BETALEN
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Disclaimer

   Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Yonosmartwatchbandjes.nl. Yono behoudt zich het recht om, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.


   Beperking aansprakelijkheid
   Yono besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Yono is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Yono een fout of onjuistheid in de webshop zo snel mogelijk herstellen.


   Auteursrecht
   Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Yono. Zonder schriftelijke toestemming van Yono is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

   Yono aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden en door derden gehanteerd privacybeleid.

   Yonosmartwatchbandjes.nl is op geen enkele manier gelinkt aan, geassocieerd met of gerelateerd aan Fitbit, Samsung, Apple of een ander merk van een derde partij. En levert enkel bandjes en accessoires onder haar eigen huismerk.  

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »